Duurzaamheid project, Trees for All

Bezinning en actie

Ook Choice Travel, organisator en hoofdsponsor van de Aphrodite Cup ( sinds 2007) , heeft stil gestaan bij de afgelopen succesvolle jaren van dit unieke Amateur Golftoernooi.

Gedurende deze jaren hebben wij heel veel toernooien gekend met enthousiaste deelnemers en ruim 225 winnaars!

Maar naast al dit goede nieuws hebben wij ook bijgedragen aan milieuvervuiling. Zo hebben wij ruim 14.000 plastic flesjes water uitgedeeld en 14.000 plastic Goodiebags….

Hier zijn wij niet trots op en hebben nu stappen ondernomen om een eind te maken aan de plastic vervuiling en iets terug te doen!

Zo zullen wij nog wel steeds aan alle deelnemers een golfpotloodje, houten tees en golfballen uitdelen, even als een appel of banaan voor in de baan.

Maar wij doen meer!

Choice Travel, lid van de VvKR , zal namens alle deelnemers bomen gaan planten in Nederland en daar buiten.

Als golfers zijn wij zeer betrokken bij de natuur, duurzaamheid, milieu en de bomen!

Dus de ultieme instelling voor een samenwerking met:

Trees for All

Wij hebben een samenwerking met Trees for All, een Nederlandse organisatie zie zich duurzaam bezig houdt met de aanplant van bomen en compenseren van de CO2.

Bomen planten en CO2 compenseren

Jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen. De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Daarom investeren wij in bomen. Hoe we dat doen? We planten bomen en herstellen bestaande bossen en maken mensen bewust van het belang van bomen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden. Je kunt meehelpen door bomen te planten of CO2 te compenseren.

Duurzame bosprojecten

In Nederland en het buitenland planten we jaarlijks tientallen hectares bos. Al onze bossen worden duurzaam beheerd. In onze buitenlandse bosprojecten werken wij samen met de lokale bevolking. Hierdoor verbeteren we het inkomen van boeren en worden tropische bossen hersteld.

Zoeken in de website

Gevonden: