Finalereis Aphrodite Golfcup 2024

Finalereis Aphrodite Golfcup 2024

Een golfreis naar Zuid Spanje, de Costa Almería

Finalereis Aphrodite Golfcup 2024

Prijswinnaars

Afhankelijk van het aantal voorrondes wordt de wedstrijd om de Aphrodite Golfcup gespeeld door twaalf tot vijftien finalisten.

Wanneer je een voorronde wint, ontvang je een uitnodiging voor deelname aan de finale in het buitenland. De nummers 2 en 3 ontvangen, naast een prijs, een persoonlijke uitnodiging voor de Open Aphrodite golfwedstrijd 2024. Bij die wedstrijd kun je strijden om de allerlaatste finaleplaats of je kunt kiezen voor een reischeque. Bekijk hiervoor onze voorwaarden voor deelnemers.

Begin november 2024 vertrekken wij voor deze unieke, 8-daagse golfreis naar Zuid Spanje.

De finalereis bestaat uit:

  • Vliegreis retour;
  • Transfers per luxe touringcar van de luchthaven naar het hotel v.v;

  • 7 nachten verblijf in een luxe 2-persoonskamer, halfpension;

  • Deelname aan de finale op een fantastische golfbaan.

Iedere winnaar van de voorronde ontvangt een uitnodiging voor deelname aan de finale in het buitenland. De organisator vergoedt de onkosten voor deelname. Extra wensen en overige kosten zijn niet inbegrepen. Deze onkosten dien je als finalist zelf te voldoen.

De partner en supporters van de finalist krijgen de mogelijkheid om deze reis tegen een speciaal tarief te boeken. Zij kunnen gedurende de week ook op maar liefst vier golfbanen spelen met de finalist(en).

Voor de niet-golfers hebben wij een speciale prijs. In dat geval doe je mee met alle activiteiten, met uitzondering van het golfen. Excursies, transfers en diners zijn inbegrepen.

Al 16 jaar de meest succesvolle groepsreis!
Deze groepsreis gaat altijd door!

Een golfreis voor iedereen die een onvergetelijke golfvakantie zoekt en daarnaast ook nog getuige wil zijn van de finale om de Aphrodite Golfcup 2024!

Meer weten over deze reis? Bekijk onze Facebook pagina of neem contact op via: 06-24103883.

image

Data voorrondes

Wil je als golfamateur kans maken op een plek in de finale? Doe dan mee aan een voorronde. Kies een geschikte datum en schrijf je in.
Bekijk onze agenda
image

Golfclubs

De voorrondes van de Aphrodite Golfcup zijn in Nederland. Wil je bij jouw golfclub een voorronde organiseren? Dat kan heel eenvoudig.
Ontdek de mogelijkheden

Voor deelnemers en golfclubs is Jan Alofs van Choice Golftravel bereikbaar voor vragen en aanmeldingen.

Meedoen aan de Aphrodite Golfcup?

Zoeken in de website

Gevonden: