Voorwaarden

Voorwaarden voor deelnemers
Wanneer je een voorronde hebt gewonnen, ontvang je een uitnodiging voor deelname aan de finale in het buitenland. In dat geval vergoedt Choice Golftravel de onkosten: vluchten, overnachtingen, halfpension en de kosten voor de finale wedstrijd.

Ben je nummer 2 of 3 geworden bij een voorronde? Dan krijg je, naast een prijs, een persoonlijke uitnodiging voor de Open Aphrodite golfwedstrijd in 2024. Bij die wedstrijd kun je strijden om de allerlaatste finaleplaats of je kunt kiezen voor een reischeque ter waarde van € 100,- (tweede plaats) of € 50,- (derde plaats) voor de Aphroditereis 2024. Dezeprijzen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar of tegen contanten in te wisselen.

Als de winnaar van de voorronde geen gebruik kan of wil maken van zijn of haar prijs, dan vervalt deze aan denummer 2, respectievelijk nummers 3, of 4 of 5 en verder. In deze situatie vervalt de prijs van de nummer 2 of 3.

Alle deelnemers dienen op verzoek van de organisatie hun geldige HCP te tonen. Indien deze niet overeenkomt met de HCP op het wedstrijdformulier, wordt de deelnemer uitgesloten van de uitslag.

Voorwaarden voor golfclubs
Als golfclub is het eenvoudig om deel te nemen aan de voorronde van de Aphrodite Cup. Een aantal voorwaarden zijn:

Reglementen Aphrodite Golfcup 2024
Deze zijn aan te vragen via info@choicetravel.nl of 06-2410 3883

Contact
Neem contact op met Jan Alofs voor meer informatie over de Aphrodite Cup.

Jan Alofs
Choice Golftravel
tel: 06-2410 3883
email: info@choicetravel.nl

Constantijndreef 5
3947PC Langbroek
www.choicegolftravel.nl

Zoeken in de website

Gevonden: