Wat is de Aphrodite Golfcup?

Wat is de Aphrodite Golfcup?

Speel de finale op een prachtige golfbaan

Wat is de Aphrodite Golfcup?

De Aphrodite Golfcup is vernoemd naar Aphrodite, de Griekse godin van liefde en schoonheid. Zij werd geboren uit het schuim van de zee. Als boegbeeld voor de Golf amateur wedstrijden op de Nederlandse golfbanen slaat Aphrodite haar vleugels uit naar de mooiste golfbestemmingen. De finale van de Aphrodite Cup wordt dan ook op prachtige banen gespeeld.

Ieder jaar is er een nieuwe locatie waar de wedstrijd om de Aphrodite Golfcup wordt gespeeld. De winnaar van de finale mag zichzelf 'Kampioen Aphrodite Cup' noemen. De Aphrodite Golfcup is bedoeld voor alle golfamateurs: leden van een golfclub en deelnemers aan onze open wedstrijden. Sla gerust eens een Vice golfballetje tijdens de vele voorrondes en de finale!

Aphrodite Cup: nieuwe bestemming 2024


In 2024 is de finale van de Aphrodite Golfcup in Zuid Spanje, aan de Costa Almería. Het zonnige klimaat, de afwisselende landschappen, de prachtige natuur en de uitdagende golfbanen vormen de ideale ingrediënten voor een mooie golfmatch. 

Choice Golftravel, specialist in golfreizen naar vele populaire golfbestemmingen wereldwijd, biedt de winnaars van de voorrondes een geheel verzorgde reis naar de finale aan. Choice Golftravel biedt kwaliteitsreizen, geselecteerd door experts met liefde voor de bestemmingen én voor de golfsport.

image

Ga op reis

Heb je een finaleplaats gewonnen? Of wil je als partner, supporter of niet-golfer mee op reis? Iedereen krijgt de mogelijkheid voor een onvergetelijke golfvakantie.
Ontdek de finalereis
image

Aanmelden

Wil je kans maken op een finaleplaats voor de Aphrodite Golfcup? Meld je dan aan voor een voorronde.
Lees de spelregels

Voor deelnemers en golfclubs is Jan Alofs van Choice Golftravel bereikbaar voor vragen en aanmeldingen.

Meedoen aan de Aphrodite Golfcup?

Zoeken in de website

Gevonden: