Deelnemers en golfclubs

Deelnemers en golfclubs

Doe mee aan de voorrondes

Deelnemers en golfclubs

De finale van de Aphrodite Cup wordt gespeeld door de winnaars van de voorrondes. Deze voorrondes vinden plaats in Nederland, bij de deelnemende golfclubs.

Golfamateurs


Alle golfamateurs mogen meedoen aan een voorronde. Er zijn slechts twee voorwaarden: je moet minimaal achttien jaar zijn en de handicap (speelsterkte) ligt tussen de 0 en 36. De winnaars van een voorronde krijgen de reis naar de finale aangeboden door Choice Golftravel. De finalisten spelen om de titel 'Kampioen Aphrodite Cup'.

Golfclubs


Elke Nederlandse golfclub kan deelnemen aan de Aphrodite Golfcup. Bekijk de voorwaarden voor golfclubs. Golfclubs die willen deelnemen aan de Aphrodite Cup dienen in ieder geval een clubwedstrijd te wijden aan de locatie waar de finale wordt gespeeld. Ieder jaar selecteert Choice Golftravel een nieuwe golfbestemming.

image

Data voorrondes

Wil je als golfamateur kans maken op een plek in de finale? Doe dan mee aan een voorronde. Kies een geschikte datum en schrijf je in.
Bekijk onze agenda
image

Bestemming 2024

De finale van de Aphrodite Golfcup wordt in november gespeeld. We gaan naar Zuid Spanje! Ontdek prachtige golfbanen, afwisselende landschappen en een zonnig klimaat.
Beleef de finalereis

Voor deelnemers en golfclubs is Jan Alofs van Choice Golftravel bereikbaar voor vragen en aanmeldingen.

Meedoen aan de Aphrodite Golfcup?

Zoeken in de website

Gevonden: