Aphrodite GolfCup

De gesponsorde clubwedstrijd om de Aphrodite Golfcup

Nassau Golf

nassau golf logo 2_370x112

Nassau is één van de grootste en oudste (1969) golfbalproducenten van de wereld.
Het is de eerste producent geweest die 2, 3 en 4 piece golfballen produceert behulp van spuitgiettechniek.
In de Nassau fabriek wordt er voor vele golfmerken geproduceerd, de meesten zijn nog veel bekender dan Nassau zelf. Zo is vanwege de samenwerking met TaylorMade-Adidas in 2009 is de productiecapaciteit uitgebreid tot 120 miljoen golfballen per jaar.
Nassau golf Nederland is in 1995 opgericht en na een directiewissel in 2004 is Nassau Golf B.V. in 2008 distributeur geworden voor Europa.

Nassau Golf B.V. levert de golfballen voor de driving ranges, de speelballen voor verkoop in de golfshops en de golfballen met logo aan bedrijven.
Het bedrukken van golfballen kan op verschillende wijzes, de standaard methode zoals elke producent bedrukte golfballen maakt is geschikt voor kleinere hoeveelheden met een korte levertijd (5 dagen).
Bij Nassau kan er ook gekozen worden voor de bijzondere methode, namelijk het bedrukken tijdens de productie van de bal, voordat deze word afgelakt.
Als golfballen tijdens de productie van de bal bedrukt worden met een bedrijfslogo dan kiest Nassau ervoor om het merk,type en nummer aan één zijde van de bal weg te laten. Deze ruimte kan dan worden gebruikt voor het logo. Na het bedrukken wordt de bal afgelakt waardoor de bedrukking er niet afgeslagen kan worden.
Een ander voordeel van het bedrukken voordat de bal wordt afgelakt is dat het bedrukken meestal gratis is.
De levertijd van in Korea bedrukte ballen is 8 á 9 weken, de langere levertijd wordt veroorzaakt door het verschepen per containerschip, Nassau krijgt elke week een (deel)container met golfballen aangeleverd vanuit de fabriek in Zuid-Korea. Alle Nassau speelballen zijn goedgekeurd door de USGA en de R&A en mogen dus op elk toernooi wereldwijd gebruikt worden.

www.nassaugolf.nl
info@nassaugolf.nl
Tel. 055 – 5222 222